Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

CULMEA BIROCRAŢIEI: o arădeancă de 77 de ani este pusă pe drumuri din cauza unei ştampile cu o literă lipsă; Glad Varga va iniţia un proiect de lege ca orice greşeală a statului să fie remediată pe... cheltuiala statului

Deputatul liberal arădean Glad Varga a postat în urmă cu câteva ore pe Facebook o poveste care l-ar face invidios chiar şi pe Franz Kafka, celebrul scriitor din Imperiul Austro-Ungar devenit celebru pentru modul în care descria complexitatea absurdă a birocraţiei acelor vremuri. Din păcate însă, birocraţia din vremea lui Kafka s-a conservat atât de bine încât nu poate fi învinsă decât prin schimbarea legii.

Un mediu sănătos și susținerea antreprenoriatului sunt prioritățile deputatului Glad Varga

Deputatul PNL Glad Varga a prezentat raportul de activitate pentru primele trei luni ale celui de-al doilea mandat de deputat. Parlamentarul susţine că un mediu sănătos şi susţinerea antreprenoriatului sunt priorităţile sale.

Ce spune Glad Varga despre programele Rabla Clasic, Rabla Plus şi alte măsuri anunţate ieri de ministrul Mediului

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic, susţine că programele prezentate ieri de ministrul Mediului  vin în sprijinul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră, a creşterii mobilităţii cu impact redus asupra mediului şi al autorităţilor locale, în ceea ce priveşte gestionarea deşeurilor.

Glad Varga: „Succesul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă depinde de crearea unui mediu favorabil realizării investiţiilor”

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic, transmite un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, care se sărbătoreşte astăzi. Parlamentarul susţine că România riscă să intre în infringement din cauza faptului că nu şi-a respectat termenele de conectare la reţelele de apă potabilă şi canalizare asumate la aderare. Conform celor declarate de Glad Varga, succesul implementării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă depinde de crearea unui mediu favorabil realizării investiţiilor, nu numai de alocarea sumelor de bani necesare.

Glad Varga: „Când putem celebra cu adevărat «Ziua pădurii»?”

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic, a transmis un mesaj ferm cu prilejul „Zilei pădurii”: autorităţile trebuie să pună în practică legile existente şi obiectivele asumate. Doar atunci vom putea celebra cu adevărat această zi.

Deputatul Glad Varga cere respectarea cu stricteţe a măsurilor pentru combaterea pestei porcine africane

Virusul pestei porcine africane a ajuns să provoace pagube imense într-o fermă situată în comuna Macea. Dacă prezenţa acestuia va fi confirmată de Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală Bucureşti, peste 20.000 de porci ar urma să fie sacrificaţi şi incineraţi pentru a împiedica propagarea bolii, iar prejudiciul va fi unul imens. În aceste condiţii, deputatul liberal arădean Glad Varga cere respectarea cu stricteţe a măsurilor de biosecuritate în vederea protejării fermierilor români.