Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

Contract de peste 8,6 milioane de lei prin Programul „Anghel Saligny” pentru reparaţii capitale la două drumuri judeţene

Deputatul liberal arădean Glad Varga susţine că la sfârşitul săptămânii trecute Aradul a obţinut un contract de finanţare de peste 8,6 milioane de lei pentru realizarea unor lucrări de reparaţii pe două drumuri judeţene.

Mai puţină birocraţie pentru investiţiile în energia verde; legea iniţiată de Glad Varga a fost adoptată

Iniţiativa deputatului liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic şi vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, care vizează reducerea birocraţiei în cazul investiţiilor în capacităţi de producere a energiei verzi, a fost adoptată de Camera Deputaţilor, în condiţiile în care anterior a trecut şi de votul Senatului.

Glad Varga: „Oportunități de finanțare pentru beneficiarii interesaţi din județele aflate la granița dintre România și Ungaria”

Deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism şi membru al Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic anunţă că a fost lansat Programul Interreg VI România-Ungaria, care include oportunități de finanțare pentru beneficiarii interesaţi din cele opt județe aflate la granița dintre România și Ungaria.  Este vorba despre judeţele Arad, Satu Mare, Bihor, Timiș din România şi Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Békés și Csongrád-Csanád din Ungaria.

Glad Varga s-a întâlnit cu primarul oraşului Tallahassee, capitala statului Florida

Deputatul liberal arădean Glad Varga, care face, zilele acestea, o vizită în Statele Unite ale Americii, s-a întâlnit cu John Dailey, primarul oraşului Tallahassee, capitala statului Florida. Printre subiectele abordate s-a numărat şi parcul fotovoltaic amenajat în urmă cu cinci ani pe o suprafaţă de 50 de hectare, în parteneriat cu o companie privată.

Glad Varga s-a întâlnit în Statele Unite cu reprezentanţi ai Legislativului, Departamentului de Stat şi Institutului Hudson

Deputatul liberal arădean Glad Varga face o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii. Primele întâlniri au avut loc ieri, parlamentarul purtând discuţii cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, Departamentului de Stat şi ai Institutului Hudson.

Glad Varga: „Primăriile pot face împrumuturi de la Trezoreria Statului pentru cofinanţarea proiectelor europene”

Deputatul liberal arădean Glad Varga susţine că unităţile administrativ-teritoriale pot face împrumuturi de la Trezoreria Statului pentru cofinanţarea proiectelor finanţate din fonduri europene.