Am crescut în Pârneava, într-o familie cu posibilități materiale  limitate, dar nu ne-a lipsit niciodată dragostea, mie și surorii mele  gemene, Ama. Nu am avut o copilărie ușoară. Tata, mecanic de  locomotivă, a fost ajutat în creșterea nostră de către bunici, oameni  simpli și cu frica lui Dumnezeu, care ne-au insuflat dragostea pentru  aproapele nostru și pentru învățătură. Toate vacanțele din școala  generală le-am petrecut la țară, ajutând la muncile câmpului. Mai  târziu, în liceu, am lucrat în prima parte a vacanțelor pentru a putea  să merg în tabere și excursii cu colegii.
     Am făcut sport de performanță (judo) și am învățat că este nevoie de  multă muncă și perseverență pentru a-ți atinge obiectivele. Pot spune  că datorită sportului, mi-a fost mai ușor să mă pregătesc pentru  performanțele școlare, devenind elev olimpic.
     În școală am avut șansa unor dascăli deosebiți, adevărați mentori,  care mi-au deslușit că educația este temelia pentru orice vrei să  întreprinzi în viață.
     Activez în zona societății civile, a ONG-urilor și toate proiectele pe  care le-am inițiat și gestionat au fost și sunt destinate tinerilor,  pentru că am simțit că trebuie să ajut comunitatea din care provin și  să ofer șanse asemenea celor pe care le-am primit la rândul meu.
     Sunt un om de echipă, responsabil și corect. Toată activitatea mea  este clădită pe baza bunului simț, a educației permanente și a muncii  susținute împreună, cu colaboratori de valoare de la care învăț în  fiecare zi.