Glad Varga: „Guvernul României va susține IMM-urile, PFA-urile și ONG-urile”

  • Autor:
  • Data: iulie 11th, 2020
  • Categorie: politica, arad

Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, Guvernul României va susține IMM-urile, PFA-urile și ONG-urile. Asta, în condițiile în care, Comisa Europeană a creat un cadru temporar prin care IMM-urile afectate pot fi sprijinite.

„Termenul de acordare a ajutorului de stat, respectiv de încheiere a contractelor cu IMM-urile, este de 31 decembrie 2020. În acest sens, a fost elaborat un proiect de ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei COVID-19, precum și alte măsuri în domeniul fondurilor europene, proiect care a fost publicat pe 9 iulie 2020”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

De menționat că proiectul de ordonață poate fi consultat accesând: http://economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica.

Cei care au propuneri, sugestii şi opinii privind proiectele de acte normative le pot trimite în termen de zece zile de la data publicării la adresa de e-mail: dezbateri_publice@economie.gov.ro.