PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă! 

  • Autor:
  • Data: februarie 17th, 2017
  • Categorie: politica, arad

PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă și dorește să modifice ordonanța de urgență care reglementează călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți. Deși a profitat de această ordonanță pentru a-și face propagandă, acum PSD s-a răzgândit și vrea să limiteze numărul călătoriilor gratuite pentru studenți.

Voi vota împotriva modificării care limitează călătoriile gratuite pentru studenți doar pe distanța dintre localitatea de domicilu și cea în care studiază. Cred cu tărie că studenții merită să beneficieze de această facilitate gratuită, fără restricții. Însă, după cum ne-am obișnuit deja, Partidul Social Democrat face abstracție de corectitudine și continuă să sancționeze, sub diverse forme, românii care au participat la proteste.

Susțin amendamentul de a acorda gratuitate călătoriilor cu trenul și pentru elevi. Rămâne de văzut dacă PSD va intenționa sau nu să sancționeze și elevii, limitându-le această facilitate.Sper ca parlamentarii PSD care au promovat în zona online acest demers, în forma lui originală, să voteze în consecință de cauză și să nu se răzgândească.