Interesul politic al majorității PSD-ALDE a fost mai important decât interesul Aradului

  • Autor:
  • Data: februarie 7th, 2017
  • Categorie: politica, arad

Interesul politic al majorității PSD-ALDE a fost mai important decât interesul Aradului. Parlamentarii liberali arădeni Eusebiu Pistru, Ioan Cristina şi Glad Varga reclamă faptul că amendamentele pe care le-au formulat la Proiectul Legii bugetului de stat au fost respinse pe linie de către parlamentarii majorității PSD-ALDE.

Astfel, reprezentanții PSD-ALDE au demonstrat că îi preocupă strict propriile interese politice, nefiind preocupați cu adevărat de proiectele importante de la nivel local. ”Prin acest refuz pe bandă rulantă, s-a confirmat faptul că PSD nu doreşte binele Aradului”, a precizat senatorul Ioan Cristina.

Potrivit deputatului PNL Glad Varga, este important să se înţeleagă faptul că aceste amendamente, prin care se cereau bani pentru finalizarea Inspectoratului şcolar şi a Palatului Copiilor, pentru locuinţe destinate tinerilor, pentru Şcoala Sportivă sau Catedrala nouă, nu sunt cerinţe politice ale PNL, ci sunt solicitările arădenilor!

La rândul său, deputatul PNL Eusebiu Pistru a arătat că „până şi amendamentul privind finanţarea centurii ocolitoare a oraşului Chişineu-Criş, un oraş cu primar PSD, a fost respins la vot, din cauza orgoliului politic. Majoritatea PSD a votat împotriva propriului primar, doar pentru că propunerea a venit de la PNL”.
 
Din păcate, interesele arădenilor au fost lăsate la o parte din motive politice. Aceasta este guvernarea PSD: ”Dă cu o mână şi ia cu zece”! PSD îi pedepseşte încă o dată pe arădeni, aşa cum a făcut-o şi în guvernările social-democrate anterioare.