Glad Varga: „Suntem în pragul unui ciclu administrativ de patru ani care înseamnă posibilitatea unei construcții trainice”

  • Autor:
  • Data: noiembrie 7th, 2020
  • Categorie: politica, arad

Deputatul liberal arădean Glad Varga susține că după terminarea campaniei electorale care începe astăzi și după alegerile din 6 decembrie începe un ciclu administrativ de patru ani, fără alegeri intercalate, care înseamnă posibilitatea unei construcții trainice.

„Oficial, a început campania electorală! Pe 6 decembrie, românii vor acorda încrederea lor celor capabili să asigure #DezvoltareaRomâniei”, a scris pe Facebook Glad Varga, deputat PNL de Arad.

„Suntem în pragul unui ciclu administrativ, local și central, de patru ani. Patru ani în care nu vom avea alegeri intercalate, așa cum am avut în anii precedenți. Patru ani care înseamnă, în primul rând, posibilitatea unei construcții trainice, în care putem să așezăm țara pe o fundație solidă, să contribuim cu legi mai bune, cu schimbări legislative din partea Parlamentului astfel încât colegii din administrația locală să își poată aplica propria strategie, cu investiții strategice, de dezvoltare uniformă a județului nostru.

Nu în ultimul rând, acești patru ani coincid cu prima parte a noului cadru bugetar al Uniunii Europene, 2021-2027, o perioadă în care trebui să facem tot posibilul ca să atragem cât mai multe fonduri europene: Parlamentul, prin armonizarea legilor, astfel încât să se elimine birocrația excesivă, iar administrația locală să conceapă proiecte bune, să le aplice și să le finalizeze.

Îmi doresc să avem o campanie curată și, pentru că este o perioadă atipică, să fim responsabili și să respectăm recomandările sanitare”, mai susține parlamentarul arădean.