Glad Varga: „Am votat abrogarea recursului compensatoriu, eliminarea supraaccizei la carburanți și supraimpozitării contractelor part-time”

  • Autor:
  • Data: decembrie 5th, 2019
  • Categorie: politica, arad

Deputații au votat, ieri, două proiecte de lege care vizează abrogarea recursului compensatoriu și modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și supraimpozitării contractelor part-time. Glad Varga, deputat PNL de Arad, susține că este vorba despre trei angajamente îndeplinite de liberali pentru o Românie normală.

„Partidul Naţional Liberal avansează cu demersurile făcute în direcţia reparării a ceea ce a distrus PSD în mandatul său de guvernare. În plenul Camerei Deputaţilor am aprobat alături de colegii mei, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu şi proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal, prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2020 a supraaccizei la carburanţi şi a supraimpozitării contractelor part-time”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad. Acesta a ținut să precizeze că intrarea rapidă în vigoare a prevederilor acestor proiecte de lege anulează consecinţele negative grave ale actelor normative susţinute până de curând de PSD. „Mă refer aici la valul de infracţiuni comise de deţinuţii eliberaţi înainte de termen, la creşteri ale costurilor în toate domeniile economice şi la supraimpozitări. Suntem conştienţi că restabilirea încrederii cetăţenilor în Guvern nu se poate atinge decât prin măsuri concrete şi de aceea Partidul Naţional Liberal va continua să acţioneze în aceeaşi manieră pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, mai spune Glad Varga.