Deputatul Glad Varga s-a întâlnit cu autoritățile locale din Macea

  • Autor:
  • Data: martie 22nd, 2019
  • Categorie: politica, arad
>

Deputatul liberal Glad Varga s-a întâlnit, astăzi, cu autoritățile locale de la Macea. În cadrul discuțiilor care au avut loc la sediul Primăriei au fost prezentate realizările din ultimii ani, dar mai ales planurile  de viitor, parlamentarul reafirmându-și sprijinul pentru comunitate. Asta, în condițiile în care și până acum a dat o mână de ajutor ori de câte ori a fost posibil.

Nu au fost ocolite nici problemele cu care se confruntă Primăria, Glad Varga promițând că va încerca să găsească o cale pentru a ajuta autoritățile locale să iasă din impas.  „Ne bucură faptul că îl avem pe domnul deputat Glad Varga alături de noi. Este un om care a sprijinit comuna și care ne-a promis ajutorul și pe viitor. În momentul de față pregătim un proiect mai amplu, menit să atragă turiștii și să schimbe puțin fața comunei”, a declarat primarul Ciprian Otlăcan.

În continuare, deputatul Glad Varga, însoțit de tânărul și ambițiosul edil-șef, a luat pulsul comunei, vizitând totodată mai multe obiective de interes local, iar sătenii cu care a stat de vorbă l-au întâmpinat cu simpatie. „Am fost astăzi la Macea pentru a afla de la fața locului care sunt problemele cu care se confruntă conducerea Primăriei, pentru a vedea cu ce pot să ajut în continuare. De altfel, nu pot să nu remarc că Macea are un primar tânăr, energic, care muncește mult, iar rezultatele au început să se vadă”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.