Deputatul Glad Varga s-a întâlnit cu autoritățile locale de la Zădăreni și a vizitat Căminul de Bătrâni din comună

  • Autor:
  • Data: martie 8th, 2019
  • Categorie: politica, arad

Deputatul liberal Glad Varga a ținut să sărbătorească ziua de 8 Martie în județ. Acesta a făcut o vizită la Zădăreni, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și a mers la Căminul de Bătrâni, unde a dat, câte o floare doamnelor internate acolo, dar și angajatelor.

La sediul Primăriei, deputatul PNL de Arad a purtat discuții cu primarul Doina Petri și viceprimarul Petru Șicolvan. Aceștia i-au prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă comunitatea locală, una dintre ele fiind de natură legislativă, iar alta referitoare la școala din comună, și i-au solicitat sprijinul. „Ne bucură faptul că unul dintre parlamentarii noștri a venit la Primărie și a avut o discuție deschisă cu noi. I-am cerut sprijinul cu privire la modificare unui act normativ și cu privire la noua școală din Zădăreni”, a declarat primarul Doina Petri.

După întâlnirea de la Primărie, deputatul a vizitat Căminul de Bătrâni, însoțit de viceprimarul Petru Șiclovan, care și el, la rândul său, a dat flori doamnelor de acolo și care a făcut o prezentare a căminului. „Pot să vă spun că acest cămin este etalon, persoanele cazate aici beneficiind de cele mai bune condiții”, a ținut să precizeze viceprimarul.

Un deputat aproape de comunitățile locale

De altfel, de faptul că la Zădăreni funcționează unul dintre cele mai moderne cămine de bătrâni din județ s-au putut convinge toți cei care i-au trecut pragul, fie că este vorba despre aparținători, persoane internate sau doar vizitatori.  „Nu pot să nu remarc condițiile existente la Căminul de Bătrâni, drept pentru care țin să felicit autoritățile locale, având în vedere că este un cămin care funcționează în subordinea Primăriei”, susține deputatul Glad Varga. Acesta mai spune că își dorește să fie cât mai aproape de comunitățile locale. „Pentru un parlamentar este foarte important să simtă pulsul oamenilor, să fie cât mai aproape de ei și să afle problemele cu care se confruntă cei cărora li se adresează legile făcute în Parlament”, a încheiat Glad Varga.