Au fost selectați primii 11 tineri care vor face practică la cabinetul deputatului liberal Glad Varga

  • Autor:
  • Data: mai 14th, 2019
  • Categorie: politica, arad

Deputatul liberal arădean Glad Varga a lansat, în luna martie, un program destinat tinerilor care doresc să se familiarizeze cu sistemul legislativ și cu administrația publică. Este vorba despre programul de practică/internship „Tineri pregătiți pentru România”. Primii 11 tineri care vor face practică la cabinetul acestuia au fost selectați zilele acestea.

Programul „Tineri pregătiți pentru România” se adresează studenților din Arad și București, având în vedere că un parlamentar își desfășoară activitatea atât în Capitală, cât și în teritoriu. Din prima grupă selectată fac parte:

1. Laura Elena Stan

2. Daniel Georgescu

3. Cristian Andrei Răducanu

4. Robert Olteanu

5. Andreea Dragomir

6. Dana Georgiana Cojocaru

7. Larisa Valentina Olaru

8. Mădălin Cătălin Nica

9. Andreea Alexandra Ștefan

10. Miruna Alutei

11. Andreea Roxana Toi

„Stagiul de internship se va desfășura în perioada 1 – 30 iunie 2019. Tinerii vor putea vedea din interior procesul legislativ, munca în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului. Activitatea are drept scop familiarizarea tinerilor cu activitățile parlamentare, cu domeniul administrației publice locale și județene, cu sistemul de legiferare românesc”, a declarat Glad Varga, deputat PNL de Arad.