Glad Varga vrea ca alegerile în TNL să fie dominate de fair play

  • Autor:
  • Data: septembrie 28th, 2017
  • Categorie: politica, arad

Glad Varga și-a lansat azi moțiunea Implică-te cu TNL în vederea alegerilor pentru desemnarea noi echipei de conducere a Tineretului Național Liberal. Deputatul PNL a postat pe Facebook un mesaj prin care îi înștiințează pe colegii săi că și-ar dori ca alegerile să se desfășoare sub spiritul fair-play.

„Cred cu tărie că această campanie electorală internă trebuie să fie una a ideilor, a dezbaterilor și competiția noastră să fie dominată de fair play. Sunt sigur că și contracandidații mei: Mara Mareş și Radu Surugiu vor avea aceeași abordare și împreună vom veni în fața voastră cu viziunea noastră, cu forța argumentelor, în cel mai onest mod posibil. Am încredere că la final, toți vom ieși mai uniți, mai puternici”

În același timp, Glad are încredere în faptul că Orban va fi garantul respectării statului și a normelor interne, asigurând astfel un cadru corect pentru alegerea noi formule de conducere.

„Sunt sigur că sub mandatul lui Ludovic Orban, vom avea aceste condiții îndeplinite, statutul și normele interne vor fi respectate într-totul, iar la final va câștiga cel mai bun, cel care va reuși să obțină votul tinerilor”, a mai adăugat el în aceeași declarație.

Alegerile interne din cadrul Tineretului Național Liberal vor avea loc pe 22 octombrie. În cursă pentru președinție s-au înscris trei candidați: Glad Varga, Mara Mareș, Radu Surugiu.

Textul moțiunii candidatului Glad Varga poate fi citit aici.