Glad Varga, noul vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism: „Eliminarea hârtiilor plimbate de la un ghișeu la altul este o prioritate”

  • Autor:
  • Data: decembrie 16th, 2021
  • Categorie: politica, arad

Deputatul arădean liberal Glad Varga a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru antreprenoriat și turism. Acesta susţine că în noua calitate se va implica în promovarea legislației care să sprijine antreprenorii, promovând măsuri care să ducă la eliminarea birocraţiei.

„Vreau să le mulțumesc colegilor pentru votul acordat. Pe lângă activitatea pe care o desfășor în cadrul Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, mă voi implica în promovarea legislației care să sprijine antreprenorii. Avem nevoie de măsuri care să elimine birocrația, de la înființarea unei firme până la desfășurarea activității în sine. Eliminarea hârtiilor plimbate de la un ghișeu la altul este o prioritate, putând face acest lucru dezvoltând în cel mai scurt timp digitalizarea. România se situează pe locul 55 în lume în ce privește ușurința de a face o afacere, şi cred cu tărie că împreună putem face diferența, accelerarea procesului de digitalizare va aduce cu siguranță noi provocări în rândul antreprenorilor”, susţine deputatul liberal arădean Glad Varga.