Glad Varga, despre ieşirea lui George Simion din plenul Camerei: „Comportamentul antisocial trebuie sancţionat de urgenţă”

  • Autor:
  • Data: februarie 8th, 2022
  • Categorie: politica, arad

Deputatul liberal Glad Varga condamnă ieşirea preşedintelui AUR, George Simion, din plenul Camerei Deputaţilor. Parlamentarul arădean consideră că acest tip de comportament antisocial trebuie taxat de urgenţă.

„Condamn cu fermitate agresiunea absolut inacceptabilă, care a avut loc astăzi în plenul Camerei Deputaţilor. Până la valorile şi principiile democraţiei, încălcate cu ostilitate, duse în derizoriu prin atitudinea violentă şi gesturile făcute de un membru al Parlamentului asupra unui membru al Guvernului, atrag atenţia că suntem responsabili pentru promovarea unui mediu social sănătos, bazat pe dialog şi dezbatere fundamentată, care să fie model pentru tinerii şi copiii acestei ţări. Comportamentul antisocial de azi trebuie sancţionat de urgenţă, prin măsuri care să fie făcute publice şi să descurajeze, sper, astfel de manifestări în viitor”, a scris pe Facebook, ieri seară, Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Vă reamintim că în şedinţa de ieri a Camerei Deputaţilor, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat de copreşedintele AUR. În timp ce ministrul vorbea la tribună, Simion a năvălit peste el, l-a luat după cap şi l-a insultat. Ulterior, Popescu a anunţat că va depune plângere penală.