Finanţare pentru 150 de IMM-uri în vederea participării la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii de la Romexpo

  • Autor:
  • Data: noiembrie 11th, 2022
  • Categorie: politica, arad

Deputatul liberal Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism susţine că începând de marţi de la ora 10, IMM-urile interesate se pot înscrie pentru a participa la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022, organizat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești. Înscrierile se pot face până pe 28 noiembrie.

„Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022 va avea loc în perioada 09 – 11 decembrie 2022, în incinta Romexpo, pavilion B1. Prin intermediul «Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – TIMM 2022»  se asigură participarea la târg pentru 150 de beneficiari selectaţi conform prevederilor procedurii de implementare, în urma înscrierii on-line în program. Cheltuielile privind cazarea și transportul beneficiarilor, precum și a produselor acestora la/de la eveniment în sumă forfetară de 1.500 lei/beneficiar, vor fi decontate prin program”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

De menţionat că operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul www.timm.ro, unde poate fi studiată și procedura de implementare a programului.

Detalii privind criteriile de eligibilitate şi actvităţile admise sunt disponibile aici: https://bit.ly/3fRQaRX.