Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

Glad Varga: „Nepăsarea Guvernului PSD-ALDE s-a tradus prin amânarea cu un an a aplicării Legii privind venitul minim de incluziune”

Potrivit unor studii, aproximativ 22,5 % din populația UE este încă expusă riscului de sărăcie sau de excluziune socială, iar 6,9 % din europeni suferă în continuare de deprivare materială severă. De altfel, inegalitatea veniturilor în statele membre ale UE a scăzut pentru prima dată de la începutul crizei financiare abia în 2017.

Glad Varga atrage atenția cu privire la importanța noului Parlament European

Alegerile europene bat la ușă, partidele intrând deja în perioada de precampanie. Dincolo de rezultatul votului, o miză importantă o reprezintă prezența la urne, în condițiile în care electoratul nu conștientizează importanța scrutinului în urma căruia sunt desemnați aleșii României în Parlamentul European.

Glad Varga, deputat PNL: „Majorarea amenzilor pentru abandonul deşeurilor aprobată în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor”

Deputatul liberal de Arad Glad Varga a reușit să-și convingă colegii din Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor să voteze pentru trimiterea în plen a proiectului său cu privire la majorarea amenzilor aplicate celor care abandonează deşeurile în spații neamenajate.

Deputatul Glad Varga militează pentru un mediu sănătos

Pe ordinea de zi a şedinţei de ieri a Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor s-a aflat şi o propunere legislativă pentru modificarea Legii nr.211/2011 privind regimul deşeurilor, inițiată de deputatul liberal de Arad Glad Varga.

Începe perioada de înscrieri pentru stagiul de practică/internship la cabinetul meu parlamentar, în cadrul programului “Tineri pregătiți pentru România”

Tinerii vor putea vedea de aproape procesul legislativ, munca depusă în Camera Deputaților și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului României.

Deputatul Glad Varga s-a întâlnit cu autoritățile locale de la Zădăreni și a vizitat Căminul de Bătrâni din comună

Deputatul liberal Glad Varga a ținut să sărbătorească ziua de 8 Martie în județ. Acesta a făcut o vizită la Zădăreni, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și a mers la Căminul de Bătrâni, unde a dat, câte o floare doamnelor internate acolo, dar și angajatelor.