Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

Glad Varga militează pentru revenirea în țară a românilor care trăiesc și muncesc în străinătate

Glad Varga, deputat PNL de Arad, susține că una dintre prioritățile viitorului program de guvernare trebuie să fie revenirea în țară a românilor plecați peste granițe în căutarea unui trai mai bun. Asta, în condițiile în care cel mai recent raport publicat de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) arată că România se află pe locul cinci în ceea ce priveşte numărul cetățenilor care trăiesc şi muncesc în afara graniţelor ţării.

Deputatul Glad Varga: „Aceste venituri uriașe sunt o palmă pe obrazul tuturor românilor onești”

Deputatul liberal Glad Varga reacționează la informația potrivit căreia directorul unui institut de cercetare are un venit lunar care se apropie de 95.000 de lei net. Potrivit parlamentarului arădean, astfel de venituri înseamnă de fapt o palmă pe obrazul tuturor românilor onești.

Glad Varga: „PSD îşi doreşte cetăţeni limitaţi în gândire şi manifestări, mediocri şi îndreaptă măsurile de austeritate către studenţi”

Deputatul liberal Glad Varga atrage atenția că  o altă măsură prevăzută în Programul de Guvernare PSD 2017-2020 este eliminată, ca urmare a deficitului bugetar tot mai acut înregistrat sub guvernarea actuală. Este vorba despre dreptul de a călători gratuit pe calea ferată de care se bucurau studenții. S-a dovedit însă că aceștia nu sunt votanți PSD, astfel încât ministrul de Finanțe va acționa în consecință.

Glad Varga despre AOA: „Eu cred că acest festival se află în Top 10 evenimente mari în România”

Cea de a patra ediție a Arad Open Air Festival a adus la Arad artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții. 30 000 de oameni au avut parte de muzică electronică și hip hop, spectacole de lumini, show-uri incendiare și multe momente speciale. Festivalul a fost îndrăgit atât de public, cât și de artiștii care au fost impresionați de atmosfera magică și spațiul de desfășurare al evenimentului, Aeroportul Internațional din Arad.

„Prin deplasările pe care le fac în județ încerc să fiu cât mai aproape de comunitățile locale”

Deputatul liberal Glad Varga, unul dintre cei mai tineri parlamentari, a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu. Am vorbit despre proiectele sociale în care a fost implicat, dar și despre inițiativele legislative pe care le-a avut. Asta, în condițiile în care din cele 45 de inițiative depuse, cinci au devenit legi. De asemenea, nu a fost trecut cu vederea nici demersul său de a se întâlni cu autoritățile locale din județ și nici referendumul de duminică.

Ecaterina Andronescu este la Arad. Care este părerea deputatului Glad Varga cu privire la harababura provocată, luni, de ministrul Educației

Aflați în campanie electorală, social-democrații și-au trimis miniștrii prin țară în speranța că vor reuși să refacă imaginea partidului, serios șifonată din cauza scandalurilor în care este implicat Liviu Dragnea. Astăzi a fost rândul Ecaterinei Andronescu să viziteze Aradul, după ce luni a provocat un scandal cât casa prin emiterea unui ordin care ar fi trebuit să modifice datele examenelor vocaționale.

Au fost selectați primii 11 tineri care vor face practică la cabinetul deputatului liberal Glad Varga

Deputatul liberal arădean Glad Varga a lansat, în luna martie, un program destinat tinerilor care doresc să se familiarizeze cu sistemul legislativ și cu administrația publică. Este vorba despre programul de practică/internship „Tineri pregătiți pentru România”. Primii 11 tineri care vor face practică la cabinetul acestuia au fost selectați zilele acestea.