Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

Deputatul Glad Varga s-a întâlnit cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții

Deputatul liberal arădean Glad Varga s-a întâlnit cu Manuela Irina Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii, continuând astfel seria vizitelor de lucru la instituţiile implicate în finanţarea investiţiilor şi proiectelor derulate în judeţul Arad.

Deputatul Glad Varga a fost la Ministerul de Finanțe pentru a discuta despre problemele comunelor și orașelor din județ

Glad Varga, deputat PNL de Arad, a fost la Ministerul Finanțelor Publice, unde s-a întâlnit cu secretarul de stat Sebastian Burduja. Cei doi au discutat despre problemele comunelor și orașelor din județul Arad.

Glad Varga a fost la Ministerul Dezvoltării pentru a discuta despre proiectele din judeţ

Deputatul liberal arădean Glad Varga a fost la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, unde s-a întâlnit cu secretarul de stat Cătălin Iapă. Cei doi au purtat discuţii despre proiectele din judeţul Arad.

Până când se poate solicita finanțare pentru stațiile de reîncărcare destinate vehiculelor electrice

O serie de unităţi administrativ teritoriale pot solicita finanţare pentru staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, până la 30 octombrie 2020, în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic. Potrivit deputatului liberal arădean Glad Varga, programul este multianual și vizează dezvoltarea transportului ecologic.

Glad Varga: „Guvernul asigură sprijin unui sector cu o contribuție importantă la creșterea economică națională”

Guvernul României a adoptat, vineri, proiectul de ordonanţă de urgenţă privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri naționale pentru întreprinderi a căror activitate comercială a fost întreruptă parţial sau total în perioada stării de urgență şi a stării de alertă, în contextul crizei COVID-19. Deputatul liberal arădean Glad Varga susține că astfel executivul asigură sprijin unui sector cu o contribuție importantă la creșterea economică națională.

Glad Varga s-a întâlnit cu directorul de la „Apele Române” pentru a discuta despre investițiile realizate de ABA Mureș

Deputatul liberal arădean Glad Varga s-a întâlnit, ieri, cu Ervin Molnar, directorul cu directorul general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” pentru a discuta despre investițiile realizate de Administrația Bazinală de Apă (ABA) Mureș, care gestionează aplicarea unitară a strategiei naţionale în domeniul gospodăririi resurselor de apă în bazinul hidrografic al râului cu același nume.