Actualitati

Daca vreti sa aflati ce spune presa desprea activitatea noastra, cititi aici.

Glad Varga pledează pentru o participare masivă la vot, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale

Glad Varga, deputat PNL de Arad, pledează pentru o participare masivă la vot, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Asta, în condițiile în care, a fost lansată o campanie otrăvită în mediul on-line, pentru a demobiliza electoratul care se poziționează în mod natural împotriva PSD.

Criterii discriminatorii la un concurs organizat de Romsilva; Glad Varga sesizează CNCD

Regia Națională a Pădurilor (RNP) Romsilva acționează de multe ori de o asemenea manieră încât poate fi considerată stat în stat. Recent, a scos la concurs o serie de posturi de inginer silvic stagiar, dar criteriile în funcție de care se stabilește nota finală sunt discutabile, chiar discriminatorii. În aceste condiții, deputatul liberal arădean Glad Varga a decis să trimită o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

De ce crede deputatul Glad Varga că este important ca românii să iasă la vot

Glad Varga, deputat PNL de Arad, îi îndeamnă pe arădeni, în special pe tinerii care urmează să voteze duminică pentru prima dată, să meargă la urne încă de la primele ore ale zilei. De ce? Răspunsul este simplu. Pentru a evita ceea ce s-a întâmplat în 2016 și în perioada care a urmat după.

Care sunt etapele revenirii României pe calea europeană în viziunea deputatului liberal Glad Varga

Deputatul liberal arădean Glad Varga reacționează după învestirea noului Guvern PNL. Acesta susține că schimbarea echipei guvernamentale este una dintre etapele revenirii României pe calea europeană.

Glad Varga acuză proasta gestionare a Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice

Deputatul liberal arădean Glad Varga are rezerve cu privire la viabilitatea Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, program care va fi reluat săptămâna viitoare. Asta, în condițiile în care Administrația Fondului de Mediu (AFM) a dat dovadă de opacitate și nu oferă garanții că problema care a dus la întreruperea acestuia nu va apărea din nou.

Președintele Iohannis a promulgat legea inițiată de Glad Varga privind creșterea amenzilor pentru cei care-și bat joc de mediu

Legea inițiată de deputatul liberal arădean Glad Varga, prin care s-au majorat amenzile aplicate celor care aruncă deșeuri la întâmplare și s-au introdus sancțiuni complementare, a fost promulgată, zilele trecute, de președintele Klaus Iohannis.

Glad Varga (PNL): „Sperăm ca prin măsurile propuse de Guvernul Orban, în anii următori, România să se ridice în clasamentele macroeconomice”

Deputatul liberal arădean Glad Varga atrage atenția cu privire la locul pe care a ajuns să-l ocupe România în raportul anual Doing Business, întocmit de Banca Mondială. Asta, în condițiile în care în ultimii ani țara noastră se află într-o continuă coborâre. De asemenea, parlamentarul își manifestă speranța că măsurile preconizate de Guvernul Orban vor face ca România să urce din nou în clasamentele macroeconomice.